"Βρυσικά...Φυσικά" 2016

Αγαπητοί συγχωριανοί μου,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την διοργάνωση του "ΒΡΥΣΙΚΑ-ΦΥΣΙΚΑ" για το έτος 2016!

Ο κύριος Χρήστος κράτησε την περσινή υπόσχεση του και πιστός κάθε χρόνο στο χωριό, θα χαρίσει και φέτος χαμόγελα στην νεολαία των Βρυσικών, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, ως αντάλλαγμα για την περσινή αναβολή του προγράμματος. Φέτος, οι νεαροί Βρυσικιώτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές, ΠΟΛΛΕΣ εκπλήξεις, εκδρομές, παιχνίδια, περιπάτους, εδέσματα του χωριού, και γενικότερα πρωτόγνωρες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για αυτούς, δραστηριότητες τις οποίες δεν έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στις πόλεις.

Σύμφωνα με περσινές δηλώσεις του κ. Γκροζούδη, το φετινό πρόγραμμα θα επικεντρωθεί κυρίως στην τελευταία εναπομείνασα περιοχή του νομού Έβρου, που περιλαμβάνει πόλεις, όπως η Αλεξανδρούπολη, η Τραϊανούπολη, καθώς και το Δέλτα του ποταμού Έβρου.

Ευελπιστούμε στην ομαλή διεξαγωγή και του φετινού προγράμματος "ΒΡΥΣΙΚΑ-ΦΥΣΙΚΑ", καθώς και στην δυνατότητα συμμετοχής πολλών εθελοντών για την καλύτερη λειτουργία του. Επίσης, προσκαλούμε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας να προσέλθουν (αν ειναι εφικτό) στο όμορφο χωριό, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά και να καμαρώσουν την νεολαία του χωριού μας!

Το φετινό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 8-16 Αυγούστου 2016.

Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση - Λεωνιδας Τσαπράζης

Παρακαλείται η παραπάνω ανακοίνωση να κοινοποιηθεί/δημοσιευθεί στις ομάδες που αφορούν τα Βρυσικά, το πρόγραμμα και την νεολαία της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.


Σχόλια